BLOGS

Novērs noslīdējušus acu plakstiņus – bez operācijas!

Ja, ieskatoties spogulī, Tu vispirms ieraugi nevis skaistu, pārliecinātu sievieti, bet domas koncentrējas tikai pie tā, ka Tev ir noslīdējuši acu plakstiņi,¬– nesadzīvo ar šo problēmu, bet atrisini to! Turklāt ar mūsdienīgajām kosmetoloģijas tehnoloģijām noslīdējušus acu plakstiņus var koriģēt bez operācijas, veicot plakstiņu korekciju ar Jett Plazma Lift Medical.

Ikviena sieviete, kurai ir noslīdējuši acu plakstiņi, zina, cik nepatīkama un apgrūtinoša var būt šī problēma. Acis vienmēr izskatās nogurušas un nav iespējams lietot dekoratīvo kosmētiku – uzklāt ēnas, lietot acu zīmuli vai skropstu tušu. Acu plakstiņiem izteikti noslīdot, tie var pat traucēt redzei.

Noslīdējušus acu plakstiņus bieži veicina ģenētika – iedzimtība, kā arī šāda problēma parasti attīstās ar vecumu. Pamatā tas notiek tāpēc, ka āda zaudē tvirtumu, elastību un gadu gaitā, samazinoties tauku un kaula masai, āda pamazām noslīd.

Līdz šim Latvijā vienīgā iespēja novērst noslīdējušus acu plakstiņus bija ķirurģiska operācija. Taču, to veicot, jārēķinās ar vispārējo narkozi, kā arī ar pēcoperācijas periodu – apmēram trīs nedēļām. Sievietēm, kuras nevēlas vai baidās veikt šādu operāciju, tagad ir lieliska alternatīva – veikt acu plakstiņu korekciju ar Jett Plazma Lift Medical, gūstot gandrīz tādu pašu efektu, kādu nodrošina ķirurģiska operācija.

Jett Plazma Lift Medical procedūras laikā uz plakstiņu ādu iedarbojas ar īpašu plazmas enerģiju, kā rezultātā augšējo acu plakstiņu āda tiek pacelta. Procedūras laikā var apstrādāt arī apakšējo plakstiņu, novēršot maisiņus zem acīm, kā arī grumbiņas ap acīm. Vienas procedūras laikā var iedarboties uz augšējo vai apakšējo plakstiņu vai arī vienlaikus uz abiem.

Pēc procedūras gan ieteicams izbrīvēt apmēram nedēļu, ko varēsi pavadīt mājās, jo ap acīm būs pietūkums un krevelītes. Taču tās ar katru dienu mazināsies, un pavērsies jauns skats – daudz atvērtākas, skaistākas, jaunākas acis.

Ļoti svarīga priekšrocība – acu plakstiņu korekcija ar Jett Plazma Lift Medical izmaksā krietni mazāk nekā ķirurģiska acu plakstiņu operācija.

Kosmetoloģe Kristīne Jakovļeva uzsver: “Acu plakstiņu korekciju ar Jett Plazma Lift Medical salonā “BABOR Beauty Spa” Alberts esam veikuši gan sievietēm, kurām ir nedaudz pāri 30 gadiem un noslīdējušie acu plakstiņi viņām radījuši kompleksus, pamatīgi graujot dzīves kvalitāti, gan arī sievietēm pēc 50 gadu vecuma, jo bieži vien ir tā, ka sieviete šajā vecumā izskatās ļoti labi, taču tieši acu zona padara viņu vecāku, skatiens izskatās noskumis.”

Pēc acu plakstiņu korekcijas efekts saglabāsies apmēram trīs – četrus gadus. Tas gan lielā mērā būs atkarīgs no tā, cik strauji noritēs novecošanās process un, protams, arī ikdienas rūpēm par ādu.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING