BLOGS

Filleri vai biorevitalizācija – kādas skaistuma injekcijas izcels tieši Tavu skaistumu?

Salonā “BABOR Beauty Spa”  sievietes arvien biežāk veic skaistuma injekcijas – fillerus, biorevitalizāciju, bio-expander (biorevolumetriju), lai izlīdzinātu grumbiņas, padarītu lūpas izteiksmīgākas u.tml. “Sievietes zina, ka skaistuma injekcijas mūsdienās vairs nav nekas ārkārtējs, nedz arī izteikti sāpīgs,” novērojusi skaistumkopšanas salona “BABOR Beauty Spa”  kosmetoloģe Kristīne Jakovļeva. “Savukārt ieguvums no skaistuma injekcijām ir tāds, ka efektu iespējams panākt salīdzinoši ātri, tas ir acīmredzams un arī saglabājas krietni ilgāk.”

Ja arī Tu gribi kaut ko mainīt vai uzlabot savā izskatā un vēlies to panākt ar skaistuma injekcijām, lūk, zelta padomi, kas Tev palīdzēs gūt tieši tādu rezultātu, kādu esi iecerējusi!

Atrodi īstās skaistuma injekcijas!

Pirms konkrētu skaistuma injekciju izvēlēšanās noteikti konsultējies ar zinošu kosmetologu. Tas Tev palīdzēs nekļūdīties un izvēlēties skaistuma injekcijas, kuras palīdzēs sasniegt tieši tādu efektu, kā esi iecerējusi. Pretējā gadījumā sievietes bieži apjūk plašajā skaistuma injekciju klāstā – veic vienas, otras, trešās, rezultātā neiegūstot vēlamo efektu un vienlaikus iztērējot par šīm procedūrām kaudzi naudas.

Skaistumkopšanas salonā “BABOR Beauty Spa”  strādā kosmetologi, kas ir specializējušies sniegt konsultācijas par piemērotākajām skaistuma injekcijām. Konsultācijas laikā speciālists Tev ieteiks, kādas injekcijas ir piemērotas tieši Tavam ādas stāvoklim, vecumam un rezultātam, kādu vēlies sasniegt. Turklāt šādu konsultāciju ikviena sieviete var saņemt bez maksas.

Izvēlas gan jaunas, gan arī nobriedušas sievietes

Izmet no galvas aizspriedumus, ka skaistuma injekcijas veic tikai cilvēki, kam āda jau ir novecojusi. Skaistuma injekcijas bieži veic sievietēm, kurām ādas novecošanās vēl nav izteikti redzama, taču viņas vēlas ādu padarīt dzīvīgāku, uzlabot tās krāsu, izlīdzināt sīkās, tikko radušās grumbiņas un ādas nelīdzenumus. Turklāt skaistuma injekcijas ļoti bieži veic salīdzinoši jaunas sievietes, lai aizkavētu ādas novecošanos – šādi iespējams panākt ļoti labu efektu. Protams, injekcijas veic arī sievietēm, kurām āda jau ir nobriedušāka, tādējādi palīdzot izlīdzināt ādas virsmu un dziļās grumbiņas padarot neuzkrītošākas.

Biorevitalizācijas injekcijas

Biorevitalizācijas injekcijas visieteicamāk ir veikt sievietēm, kuras vēlas “nogurušu” ādu padarīt tvirtāku, mitrinātāku, vienlaikus uzlabojot ādas krāsu un izlīdzinot sīkās grumbiņas. Speciāliste skaidro, ka ar gadiem ādas šūnām ir tendence “saplakt”. Biorevitalizācijas injekcijās tiek izmantota hialuronskābe, kas konsistences ziņā ir ļoti līdzīga ādā dabiski esošajai hialuronskābei, tāpēc, ievadot to ādā, šūnas hialuronskābi burtiski “apēd” un uz laiku kļūst tvirtas un piepildītas.

Šīs injekcijas ādu padara krietni svaigāku, mitrinātāku, tiek uzlabota ādas krāsa un sīkās grumbiņas tiek izlīdzinātas. Injekcijas var veikt visās sejās zonās – arī kakla ādai un dekoltē zonai. Būtiska priekšrocība ir tā, ka šīs injekcijas ir piemērotas arī ādai ap acīm – līdz pat skropstu līnijai, kas ļoti reti ir iespējams ar cita veida injekcijām. Kā arī šīs injekcijas var veikt plaukstu ādas atjaunošanai.

Biorevitalizācijas injekciju efekts saglabājas apmēram gadu.

Bio-expander (biorevolumetrija) injekcijas

Kosmetoloģe Kristīne Jakovļeva izskaidro, kāpēc gadu gaitā sejas āda noslīd: “Laikam ritot, ne tikai saistaudi kļūst vājāki, bet arī samazinās kaulu masa. Tāpēc veidojas ādas noslīdēšana. Bio-expander skaistuma injekcijas tiek veiktas, lai aizpildītu krunciņas un nedaudz piepaceltu vaigus un sejas ovālu. Tāpat šīs procedūras rezultātā iespējams uzlabot arī nelielu sejas asimetriju.

Bio-expander injekcijas bieži veic gados jaunākām sievietēm, lai efektīvi novērstu smalkās grumbiņas pieres zonā, ap lūpām, padarītu neuzkrītošākas rieviņas zonā no deguna līdz mutes kaktiņiem. Šo injekciju priekšrocība saistās ar to, ka, pēc tās ievadīšanas zemādas tauku slānī, hialuronskābe nedaudz izplūst audos, līdz ar to procedūra ne tikai paceļ ādu konkrētajā sejas zonā, bet arī uzlabo – mitrina un reģenerē – apkārtējos audus. Rezultātā āda kļūst svaigāka un elastīgāka.

Tiesa, ir nepieciešams laiks, lai bio-expander injekcijas iedarbotos. Pilnīgs efekts ir redzams apmēram mēnesi pēc procedūras veikšanas, un tas saglabājas gadu vai pat nedaudz ilgāk.”

 

Izvēlies salonu, kur veic viskvalitatīvākās skaistuma injekcijas!

Skaistuma injekciju rezultāts ļoti lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik kvalitatīvu materiālu (vielu) kosmetologs izmanto injekcijām. Salonā “BABOR Beauty Spa”  skaistuma injekcijām tiek izmantoti kvalitātes ziņā pārbaudīta itāļu ražotāja “Phitogen Holding” un “Fidia Farmaceutici S.P.A.”  injekciju materiāli. Tas ir medicīnas uzņēmums, kura viena no nozarēm darbojas tieši skaistuma injekciju jomā,un tas nozīmē, ka injekcijas ir ļoti kvalitatīvas un testētas dažādās laboratorijās. Turklāt tām ir piešķirts starptautiskais “Green injection” sertifikāts, kas kalpo par apliecinājumu tam, ka izmantotais materiāls ir pilnībā attīrīts no olbaltumvielām un nekādā gadījumā nevar izraisīt alerģiskas reakcijas.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING