BLOGS

Sajūsmā par piedzīvoto steidzu padalīties.

Alma Clear Lift

 

Sajūsmā par piedzīvoto steidzu padalīties.

Vispirms par sevi: man ir 49 gadi un līdz šim esmu iztikusi vien ar labiem sejas krēmiem, kā arī profesionālu sejas tīrīšanu divreiz gadā un kādreiz kādu sejas masāžu savam priekam. Nekāda botoksa, nekādu filleru. Ak, jā – šoziem ar aparātu tika noņemti pāris pigmenta plankumi (arī iesaku, starp citu; tagad brīnos, kāpēc to neizdarīju jau agrāk).

Un te nu, brīdi pirms savas 50 dzimšanas dienas, saprotu ka gribu sevi palutināt. Precīzāk – uzdāvināt savai sejai ko nopietnāku. (Varbūt, ja zinātu, ka Alma Clear Lift skaitās stipra un jaudīga procedūra, būtu nobijusies, bet es to nezināju.:)) Prasīju kosmetoloģei, kas manai ādai būtu tas labākais, un viņa ieteica Almu. Atceros, ka vēl piebilda: “Un nebrīnies, ja jau pēc pirmās procedūras dzirdēsi, komplimentus, ka labi izskaties.” Un tā taču tiešām bija! Komplimenti bija pēc pirmās procedūras, pēc otrās, bet pēc trešās jau biju pie tiem pieradusi un uztvēru kā kaut ko pašu par sevi saprotamu. Pati sevi redzu katru dienu, tāpēc uz mani iespaidu atstāja tas, ka beidzot varēju uz sevi bez kosmētikas paskatīties spogulī pie loga ar prieku! Ak Dievs, biju jau aizmirsusi, cik tas ir forši!

Man, protams, bija jāsaprot, kas tad ar manu sejas āda tika darīts. Vienkāršiem vārdiem: ja ādai ir trīs slāņi, tad iedarbība šīs procedūras laikā notiek uz vidējo – dermas – slāni. Aparāts, nebojājot virsējo ādas slāni, dermā “saskalda” veco kolagēnu – un tas spiests ātri veidoties no jauna. Te tad arī visa fiška: āda ātri kļūst tvirtāka, elastīgāka un atsperīgāka. Efekts tiek solīts uz 2 gadiem, bet es laikam būtu priecīga arī par gadu. Jā, vēl kas svarīgs – pēc procedūras kaut pa taisno uz balli, ādai nav pat viegla apsārtuma.

 

Ieva.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING