BLOGS

FRACTORA – jauneklīga āda bez operācijas

Kas ir mūsu sejas jauneklīguma garants? Pirmkārt – ādas stāvoklis. Gluda, labi kopta, elastīga, bez pigmenta plankumiem, ar veselīgu toni. Šāda sejas āda padara jebkuras sievietes izskatu jauneklīgu un, protams, pievilcīgu. Ejot gadiem, ādā notiek izmaiņas, kas var izrādīties neatgriezeniskas: grumbas, krokas, nevienmērīga krāsa un citas nepatikšanas, kas tik ļoti bieži spēj sabojāt pat vispašpārliecinātākās sievietes garastāvokli.

Kā efektīvi novērst ādas vecuma pazīmes un tās nepilnības, negriežoties pie plastiskā ķirurga? Tagad tas ir iespējams tepat Rīgas sirdī! “BABOR Beauty Spa” Tu vari izmantot progresīvāko no šodien pieejamām aparātmetodēm ādas izskata uzlabošanā un tās jauneklīguma atgūšanā – FRACTORA.

Panākumu atslēga mūsdienu kosmetoloģijā, ja runa ir par aparātmetožu procedūrām, ir ne tikai speciālista prasmes un pieredze, bet arī droša, tehnoloģiski advancēta profesionāla iekārta, ko speciālists savā ikdienā var izmantot gluži kā savas rokas.

Izraēlas kompānija “Inmode” izstrādājusi ierīces, kuras savā praksē jau vairākus gadus veiksmīgi izmanto labākie speciālisti pasaulē sākot no lielām klīnikām un beidzot ar specializētiem kosmetoloģijas saloniem. Galvenokārt, par iemeslu šādai nedalītai ilggadējai mīlestībai no ādas ekspertu puses ir šo tehnoloģiju spēja apmierināt visaugstākās prasības attiecībā uz ādas apstrādes efektivitāti, drošību un pacienta komfortu procedūras laikā.

FRACTORA ir neķirurģiska sejas atjaunošanas iespēja, ko veiksmīgi savas ādas jauneklīguma uzturēšanā izmantojušas jau simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē.

Dažādie parametru veidi, tādi kā impulsa jauda, iedarbības režīma spēcīgums, ļauj apstrādāt problemātiskās zonas ņemot vērā pacienta jutīgumu un individuālās ādas īpatnības. Pateicoties FRACTORA uzgaļa virsmas sensoriem un tehnoloģijā iebūvētā datora vadības sistēmai, tiek novērsts apdegumu, asinsvadu un nervu galu bojājumu risks.

FRACTORA uzgaļa darba virsmā ir iebūvēti elektrodi, kas nodrošina RF enerģijas (radio frekvences impulsa) iekļūšanu vēlamajā ādas dziļumā. Radiofrekvences iedarbība veicina dermas šūnu sildīšanu. RF impulsu dziļumu un jaudu kontrolē dators, un šie parametri tiek izvēlēti katrā procedūrā individuāli.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING