BLOGS

Inovācija sejas ādas kopšanā: kompleksa procedūra visiem ādas tipiem

Dienu no dienas mēs rūpējamies par savu ārējo izskatu, mainot apģērba kolekciju skapī vai eksperimentējot ar matu sakārtojumiem, taču reizēm aizmirstam, ka viens no galvenajiem veiksmīga ārējā tēla veidotājfaktoriem ir veselīga un mirdzoša sejas āda. Skaistumkopšanas salons “BABOR Beauty Spa ” piedāvā izmēģināt jaunu sejas attīrīšanas, mitrināšanas un atjaunošanas aparātmetodi “Pro Facial”.

Skaistumkopšanas speciāliste estētiskajā kosmetoloģijā Svetlana Kocuba uzsver, ka “nav nozīmes, vai āda ir sausa un dehidratēta, vai taukaina un poraina – profesionāla ādas kopšana ar ”Pro Facial” aparātu ir unikāla serumu piegādes sistēma ādai, kas pielāgojama katram individuāli.”

Procedūra, kura tiek veikta visiem ādas tipiem, iedalīta trīs etapos un parasti ilgst aptuveni 60 minūtes:

  • pirmais posms ietver vispārēju ādas, kā arī atmirušo šūnu attīrīšanu;
  • otrais posms tendēts uz dziļu ādas tīrīšanu, tautā saukto “melno punktiņu” likvidēšanu problēmzonās;
  • trešajā posmā sejas āda tiek mitrināta, nomierināta un piesātināta ar hialuronskābi, antioksidantiem, peptīdiem, epidermas augšanas faktoru u.c.

“Aparāts, kuru izmanto procedūras laikā, darbojas ar vakuuma palīdzību apvienojumā ar dabīgu ekstraktu serumiem, kas nodrošina ādai pamatīgu, bet saudzīgu kopšanu,” stāsta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā Svetlana Kocuba, kura ikdienā nodarbojas ar šīs procedūras veikšanu.

Kosmetologa apmeklējums reizēm tiek asociēts ar sāpju grimasēm sejā, tomēr, ja “Pro Facial” aparātmetode tiek pielietota regulāri, ar laiku ir iespēja izvairīties no mehāniskās tīrīšanas. Šī iemesla dēļ procedūru iecienījušas ne tikai sievietes, bet arī vīrieši!

Speciālistes informē, ka efekts pēc procedūras ir jūtams un redzams uzreiz, bet, veicot tās kursa veidā, iedarbība ir spēcīgāka un ilgnoturīgāka, kā arī tai nav vecuma un sezonas ierobežojumu. Daudzi klienti to izvēlējušies veikt kā regulāru ikmēneša sejas kopšanas procedūru.

Pēc procedūras āda ir tīrāka, svaigāka, mitrinātāka un tvirtāka – tiek aizkavēta ādas novecošanās, izlīdzinātas sīkās grumbiņas, āda bagātināta ar daudzveidīgu aktīvo vielu kompleksu u. c.

Veicot sejas procedūras salonā “BABOR Beauty Spa”, varēsiet iegūt bezmaksas konsultāciju pie pieredzējuša kosmetologa, noskaidrojot savu ādas tipu un stāvokli, gūstot ieteikumus, kam pievērst uzmanību ikdienas kopšanā, lai novērstu potenciālas ādas problēmas, kā arī uzzinot, kā visefektīvāk risināt līdz šim radušās problēmas.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING