BLOGS

BodyFX – ķermeņa skulpturēšanas izcilība

Neķirurģiskā liposakcija jeb neinvazīva ķermeņa skulpturēšana ir viena no pieprasītākajām plastiskās ķirurģijas operācijām kā no sieviešu, tā arī no vīriešu puses.

Ķermeņa skulpturēšanas tehnoloģijas var iedalīt pēc iedarbības veida uz tauku šūnām:

  • tehnoloģijas, kas mazina tauku slāni + liek ādai kļūt tvirtākai (iedarbojas ar radiofrekvenci);
  • tehnoloģijas, kas iznīcina tauku šūnas (iedarbojas ar aukstuma terapiju jeb kriolipolīzi vai ar ultraskaņu);
  • tehnoloģijas, kas iznīcina tauku šūnas + mazina tauku slāni + liek ādai kļūt tvirtākai (iedarbojas ar radiofrekvenci + elektriskiem impulsiem).

Visaugstāko pacientu novērtējumu gūst pilnvērtīgākais no augstāk minētajiem risinājumiem. Tam par pamatu ir tas, ka pēc tauku slāņa samazināšanas apstrādājamās problēmzonās vienlaicīgi tiek uzlabota pacienta ādas elastība.

Šāds rezultāts ir sasniedzams ar BodyFX aparātmetodi, tādēļ to mūsdienās droši var dēvēt par izcilu piemēru ķermeņa skulpturēšanā.

BodyFX ir jauna, neinvazīva, iedarbīga un ilgnoturīga metode, kas:

  1. veido vēlamās ķermeņa aprises, neatgriezeniski likvidējot tauku šūnas;
  2. cīnās ar celulītu;
  3. liek ādai kļūt tvirtākai, uzlabojot kolagēna un elastīna šķiedru produkciju.

Šis ir ideāls risinājums, ja vēlaties tikt vaļā no apnicīgā lieko tauku slāņa bez ķirurģiskas metodes izmantošanas un nezaudējot laiku atkopšanās periodā.

KLĪNISKO PĒTĪJUMU REZULTĀTI

BodyFX procedūru laikā klīniskos pētījumos novērota 30% zemādas tauku šūnu bojāeja jeb apoptoze 2,5cm dziļumā. Novērojumi liecina, ka jauna kolagēna sintēze (neokolaģenēze) uzlabojas par 13,7%.

Ko jūs varat sagaidīt no BodyFX procedūras, balstoties uz klīnisko pētījumu rezultātiem?

  1. Tauku šūnu bojāeja apstrādājamajā zonā notiks vidēji par 30%.
  2. Kolagēna sintēze uzlabosies vidēji par 13,7%.

Pētījumi pierāda, ka pastāv tieša sakarība starp jauna kolagēna sintēzi un ādas tvirtumu. BodyFX metode sevī apvieno klīniski pārbaudītas tehnoloģijas, tostarp radiofrekvences enerģiju, dziļo audu sildīšanu un liposakciju, kombinācijā ar negatīvu spiedienu. Radiofrekvences enerģija ādā un dziļākos ādas slāņos esošajiem taukaudiem precīzā un optimālā veidā novada siltumu, tāpēc audi tiek sasildīti un saraujas. Lieliskos rezultātus nodrošina vakuuma iedarbība, kā arī kontrolētu enerģijas impulsu (HVP – high voltage pulse) iedarbība uz tauku šūnām tās sašķeļot.

APSTRĀDĀJAMĀS VIETAS AR BODYFX:

  • kakls;
  • vēders;
  • rokas;
  • augšstilbi;
  • dibens;
  • “mīlas rokturīši”;
  • mugura jostas vietas daļā;
  • mugura krūškurvja rajonā.

KAM PIEMĒROTA ŠĪ PROCEDŪRA?

Procedūru iespējams veikt jebkuram ādas tipam.

BodyFX procedūra Jums ir piemērots risinājums, ja:

  1. Jums ir nevēlamas tauku “kabatiņas”;
  2. vēlaties mazināt celulītu;
  3. vēlaties uzlabot situāciju ar ļenganu ādu.

Pirms procedūras Jūs aprunāsities ar vienu no mūsu ķermeņa kopšanas speciālistiem, kurš noteiks, vai BodyFX procedūra jums ir piemērota, vai arī Jums labāk palīdzēs cits risinājums.

Ideāli piemērots pacients BodyFX procedūrai ir cilvēks, kuram par 4 līdz 5 kg pārsniegta vēlamā ķermeņa masa, tas lieto veselīgu uzturu un regulāri vingro vai veic fiziskās aktivitātes.

No mums varēsit saņemt pareiza uztura ieteikumus, kas Jūsu dzīvē palīdzēs īstenot nozīmīgas un pozitīvas pārmaiņas!

BodyFX NO PACIENTA VIEDOKĻA

Visbiežāk BodyFX procedūra ir patīkams process. Galvenā iedarbība saistīta ar radiofrekvences enerģiju, kas kopā ar vakuuma iedarbību, izlīdzina nevēlamos tauku maisiņus, kurus līdz galam nav iespējams iznīcināt pat ar vislielākajām slodzēm sporta zālē.

Procedūras laikā Jūs jutīsiet ādas sasilšanu un viegli velkošu sajūtu, kas rodas no tā, ka radiofrekvences enerģija impulsu veidā tiek pielietota ar ātrumu 1 milj. ciklu sekundē. Tas izklausās neticami daudz, taču, neskatoties uz to, procedūra ir pilnīgi droša.

Lai procedūra pacientam būtu maksimāli komfortabla, pastāvīgi tiek uzraudzīta ķermeņa temperatūra, reģistrējot precīzu ādas temperatūru. Lai tiktu nodrošināta procedūras sagaidāmā efektivitāte, un tā būtu pēc iespējas komfortablāka, pirms tās pacientam vēlams uzņemt salīdzinoši lielu ūdens daudzumu.

ATLABŠANAS LAIKS

Pēc BodyFX procedūras īpaša ādas aprūpe nav nepieciešama. Ja vēlaties, Jūs to varat veikt pat savā pusdienu pārtraukumā! Apstrādātajās vietās parādīsies apsārtums un siltuma sajūta, kas dažu stundu laikā mazināsies un izzudīs pavisam. Šī siltuma sajūta līdzinās tai, kas rodas pēc dziļo audu masāžas, un tā nekādā veidā nekaitēs Jūsu darbaspējām.

BodyFX REZULTĀTI

Vizuāli pamanāmu uzlabojumu sasniegšanai nepieciešamas no četrām līdz sešām procedūrām.

CIK ILGI NOVĒROJAMS EFEKTS?

Sasniedzot optimālus rezultātus, Jūsu āda izskatīsies jaunāka, un šo efektu iespējams saglabāt vairākus gadus. Protams, novecošanās procesu nevar apturēt, tāpēc mēs iesakām koriģēt dzīves stilu, uzlabot diētu un izmantot BodyFX vēlamo rezultātu sasniegšanai. Ādas jaunību palīdz ilgāk saglabāt arī atbilstoši saules aizsarglīdzekļi. Cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu iesakām katru dienu lietot saules aizsargkrēmu, ja daudz uzturaties svaigā gaisā!

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING