BLOGS

No rīta pamodos novecojusi… Uzzini, kādas skaistumkopšanas procedūras novērsīs strauju novecošanos!

“Frāzi “no rīta paskatījos spogulī un ieraudzīju, ka esmu novecojusi” diemžēl no sievietēm nākas dzirdēt diezgan bieži. Turklāt zīmīgi, ka tās pārsvarā ir sievietes, kas tikko sasniegušas menopauzes vecumu,” pieredzē dalās skaistumkopšanas salona “BABOR Beauty Spa” kosmetoloģe Inga Saulīte.

Cilvēks, protams, nenoveco vienas dienas vai nakts laikā, taču fakts, ka pārmaiņas, kas norisinās sievietes organismā, iestājoties menopauzei un samazinoties estrogēna daudzumam, būtiski ietekmē ādu. Pēc menopauzes izsīkst ādas tvirtumu un elastību uzturošās vielas, kas līdz tam lielākā vai mazākā mērā ādas sastāvā dabiski ir ietilpušas pietiekamā daudzumā. Šis ir arī iemesls, kādēļ ādas novecošana notiek tik strauji.

“Savā praksē esmu novērojusi, ka sievietes, kuras līdz menopauzei savai ādai dāvā visu iespējami labāko (lieto kvalitatīvu pretnovecošanās kosmētiku un veic atbilstošas skaistumkopšanas procedūras), būtībā uzkrāj tādu kā kapitālu ādai. Tāpēc jebkurai sievietei der ielāgot – tas, cik daudz Jūs ieguldīsiet savā ādā līdz menopauzes brīdim, būs Jūsu kapitāls, kas ļaus ādai arī pēc tam labi izskatīties. Tā tik strauji nenovecos, kā arī ādu būs vieglāk uzturēt labā stāvoklī,” pauž Inga Saulīte.

Viena no svarīgākajām vielām, kas ļauj saglabāt ādu tvirtu un svaigu, ir hialuronskābe. Tas ir dabīgs polisaharīds, kas atrodas cilvēka organismā – saistaudos, kaulaudos un arī ādā. Hialuronskābes uzdevums ir piesaistīt mitrumu. Diemžēl gadu gaitā šī viela organismā, tajā skaitā ādā, samazinās, kas ir viens no būtiskākajiem iemesliem, kādēļ āda zaudē mitrumu un noveco.

“Šī iemesla dēļ sievietei ļoti svarīgi būtu (jo īpaši līdz menopauzei) regulāri papildināt ādā esošās hialuronskābes rezerves. Vislabāk to iespējams panākt, veicot skaistumkopšanas procedūras, kuru laikā āda mehāniski tiek piepildīta ar hialuronskābi, jo tikai tā to iespējams ievadīt dziļākajos ādas slāņos,” skaidro Inga Saulīte.

Lūk, skaistumkopšanas procedūras, kas efektīvi palīdzēs novērst strauju ādas novecošanos pēc menopauzes!

Protams, arī sievietēm, kas jau sasniegušas menopauzi, šīs procedūras palīdzēs atsvaidzināt ādu, izlīdzināt grumbiņas, panākt liftinga efektu utt.

ELEKTROPORĀCIJA: hialuronskābe ādā tiek ievadīta ar elektrības starpniecību.

Sievietēm, kas ir veikušas mezoterapiju un kam tā šķitusi sāpīga procedūra, salonā “BABOR Beauty Spa Alberts” ir ieteicams veikt mezoterapijai alternatīvu procedūru – elektroporāciju. Tā ir nesāpīga procedūra, taču efekts ir tāds pats – dziļākajos ādas iekšējos slāņos tiek ievadīta hialuronskābe.

Elektroporācija notiek šādi – cilvēkam iedod rokā turēt pozitīvi lādētu medicīnisku ierīci, savukārt kosmetologs uz klienta ādu iedarbojas ar negatīvi lādētu medicīnisku ierīci, to īstenojot sejas masāžas veidā. Tās laikā caur cilvēka ādu tiek vadīti elektroimpulsi, kas ādas šūnu membrānā izveido mikroskopiskus kanāliņus, un tajos acumirklī tiek ievadīta hialuronskābe, šādā veidā tā nonāk dziļākajos ādas iekšējos slāņos.

Elektroporācijas efekts ir apbrīnojams! Tas ir lielisks risinājums, ja nākamajā dienā ir jādodas uz balli un ir ļoti svarīgi tajā labi izskatīties.

Ar elektroporāciju ievadītā hialuronskābe ādā patiešām dara brīnumus – jau pēc vienas procedūras āda izskatās veselīgāka, jaunāka un gludāka.

Būtiski ir ņemt vērā faktu, ka hialuronskābe organismā ātri uzsūcas, tāpēc dienā, kad tiek īstenota aprakstītā procedūra, noteikti ir jādzer pietiekami daudz ūdens. Tāpat ir jārēķinās ar to, ka pēc viena elektroporācijas seansa efekts nebūs ilgstošs. Ja ir vēlēšanās panākt ilglaicīgu rezultātu, ir jāveic procedūru kurss, kura apjomu veido 5¬–6 reizes, procedūru atkārtojot reizi nedēļā. Veicot pilnu kursu, ādā tiek izveidots hialuronskābes uzkrājums. Pateicoties tam, uzlabojas ādas asinsrite un vielmaiņa, āda kļūst jaunāka, svaigāka, kā arī izlīdzinās sīkās grumbiņas.

Elektroporācija ir skaistumkopšanas procedūra, kuras laikā tiek izmantota elektrība, tāpēc to nevajadzētu veikt cilvēkiem, kam ir sirds, asinsrites vai onkoloģiskas slimības, ķermenī ievietoti metāli utt. Tāpat procedūra nebūtu ieteicama sievietēm grūtniecības laikā.

NEW SKIN: elektroporācija + mikrodermabrāzija = divkāršs efekts.

Lai vēl efektīvāk ievadītu ādā hialuronskābi, kosmetologi iesaka veikt skaistumkopšanas procedūru NEW SKIN.

Daudz pilnīgāku un labāku rezultātu iespējams sasniegt, kombinējot divas iedarbīgas skaistumkopšanas procedūras, kas papildina viena otras efektu – mikrodermabrāzija un elektroporācija.

Skaistumkopšanas procedūru NEW SKIN, kas Latvijā ir pieejama vienīgi salonā “BABOR Beauty Spa Alberts”, veic šādi – sākumā tiek pilnībā noņemts ādas virsējais (raga) slānis, attīrītas poras. Tas ir nesāpīgs process. Savukārt pēc tam iedarbība uz ādu tiek īstenota ar elektroporācijas procedūras palīdzību. Pēc mikrodermabrāzijas āda ir atvērta un labi mitrināta, tāpēc tā ļoti bagātīgi un dziļi spēj uzņemt hialuronskābi.

NEW SKIN skaistumkopšanas procedūra, veicot to kursa veidā 5–6 reizes, nodrošina ilgstošu efektu. Āda ir dziļi mitrināta, tā atgūst elastību, tiek izlīdzinātas grumbiņas, kā arī, pateicoties mikrodermabrāzijai, tiek novērsta ādas pigmentācija un panākts liftinga efekts – nostiprināts sejas ovāls, pacelti noslīdējuši vaigi, acu un lūpu kaktiņi u.c.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING