BLOGS

IONTO MEZO – Panāc tādu efektu, kāds Tev ir nepieciešams!

Sievietes par IONTO MEZO kosmētisko procedūru parasti uzzina un ir sajūsmā tad, kad ierauga, cik īsā laikā draudzenei vai darba kolēģei ir izdevies iegūt skaistu ādu – izlīdzināt grumbiņas, mitrināt ādu, tikt vaļā no pigmentiem utt. Un sievietēm, protams, interesē, kā to var panākt?

IONTO MEZO būtībā ir tā pati mezoterapija – viena no efektīvākajām procedūrām, ar kuru ir iespējams dziļi ādā ievadīt aktīvās vielas. Tās savukārt “iedarbina” ādā atjaunojošos procesus, piemēram, dziļi mitrina, izlīdzina krunciņas, balina pigmentus. Būtiska IONTO MEZO procedūras priekšrocība, atšķirībā no mezoterapijas, ir tā, ka procedūra tiek veikta ar IONTO MEZO aparātu, procedūra ir jūtama, taču nav sāpīga.

Trīskāršs efekts

“IONTO MEZO procedūra dod spēcīgu efektu, pateicoties tam, ka ādā tiek ievadīti īpaši kosmētiskie līdzekļi, kuru sastāvā ir trīs dažāda lieluma molekulas. Tās iedarbojas ādā trīs dažādos dziļumos, turklāt pašas sīkākās molekulas iekļūst ļoti dziļi ādas slāņos – tur, kur notiek šūnu vielapmaiņa, panākot jaunu ādas šūnu sintēzi. Respektīvi, ar šo procedūru tiek īstenota ādas atjaunošanās no iekšpuses,” procedūras efektivitāti izskaidro “BABOR Beauty Spa” kosmetologi.

Kā vēl viens ļoti nozīmīgs aspekts ir jāmin fakts, ka pēc procedūras uz ādas nav redzamas nekādas pēdas – cilvēks uzreiz var doties, piemēram, uz darbu.

Daudzpusīga iedarbība

Vienas  procedūras laikā iespējams iedarboties uz dažādām sejas zonām. Piemēram, lai izlīdzinātu grumbiņas, ādā tiek ievadīti viena veida kosmētiskie līdzekļi, savukārt lai novērstu nevēlamus pigmentus – citi. Tādējādi ar vienu procedūru var panākt ļoti daudzpusīgu iedarbību.

IONTO MEZO efekts ir redzams jau pēc pirmās procedūras, tādēļ sievietes nereti tās veic pirms nozīmīgiem pasākumiem. “BABOR Beauty Spa”  kosmetologi šādos gadījumos iesaka IONTO MEZO veikt pāris dienu pirms pasākuma, jo vislabākais efekts parasti ir redzams nākamajā dienā pēc procedūras. IONTO MEZO procedūras rezultātā gūtais efekts spēj saglabāties pat pusgada garumā – šādā gadījumā ir nepieciešams veikt procedūru kursu, ko iesaka kosmetologs.

Panāc tādu efektu, kāds Tev ir nepieciešams!

IONTO MEZO procedūras ir dažādas, katra no tām ļauj panākt citādu efektu. Salona “BABOR Beauty Spa” kosmetologi izstrādājuši modeli, kā palīdzēt cilvēkam izvēlēties vispiemērotākās procedūras. Pirms procedūras kosmetologs sniedz bezmaksas konsultāciju, novērtējot klienta ādas stāvokli, uzklausot sūdzības un vēlmes, kā arī iesakot tieši to, kas vislabāk der konkrētā tipa ādai.

Piemēram, spēcīgu grumbiņas izlīdzinošu efektu iespējams panākt, veicot IONTO MEZO BOTOX–LIKE procedūru. Ādā tiek ievadīti oligopeptīdi – olbaltums, kas veicina kolagēna sintēzi. Rezultātā tiek izlīdzinātas grumbiņas, un āda atgūst elastību.

Ļoti iecienīta ir procedūra IONTO MEZO Placenta. Tās laikā ādā tiek ievadīts speciāls placentas serums. Un, kā zināms, placenta satur virkni bioloģiski aktīvu vielu, kas veicina izteiktu ādas atjaunošanos.

Sievietēm, kurām ir izteikti sausa āda un tādēļ radušās grumbiņas, kosmetologi iesaka veikt IONTO MEZO Hydra age procedūru. Tās laikā ādā tiek ievadīta hialuronskābe, kā rezultātā āda kļūst dzīvīgāka, svaigāka un tiek samazinātas grumbiņas.

IONTO MEZO Wrinkle Fillers – procedūra ir paredzēta smalko grumbiņu izlīdzināšanai. Par tās efektu parasti sajūsmā ir sievietes, kuras vēlas gūt ātru rezultātu. Procedūras laikā, ievadot ādā īpašus kosmētiskos līdzekļus, tajos esošās molekulas palielinās 10–20 reizes, ādas slāņos piepildot vietas, kur ir izveidojušās grumbiņas. Rezultātā āda tiek efektīvi izlīdzināta.

IONTO MEZO Whitening procedūru ir īpaši iecienījušas sievietes, kuras pūlas tikt vaļā no pigmentiem. Ādā ievadītie kosmētiskie līdzekļi kavē melanīna veidošanas, tāpēc ādas tonis kļūst vienmērīgāks, krāsa veselīgāka, pigmenti neuzkrītošāki.

Tāpat speciālisti iesaka IONTO MEZO VitaMINERALS procedūru, kas bagātina ādu ar vitamīniem, savukārt IONTO MEZO LIFTING+ procedūra paredzēta tūlītēja liftinga efekta panākšanai un ilgtermiņa ādas formēšanai – āda tiek ļoti labi nostiprināta, tā kļūst tvirtāka, elastīgāka, kā rezultātā tiek pacelts sejas ovāls, kā arī augšējie acu plakstiņi.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING